Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości Koszyk
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.
Restauracja Pałacu w Jabłonnie logo
  • Start
    • Strona główna
    • O nas
    • Opinie
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Kontakt
Restauracja Pałacu w Jabłonnie logo

Menu

  1. Start
  2. Menu
  • Start
    • Strona główna
    • O nas
    • Opinie
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Kontakt
  • PAŁACOWA OFERTA ŚWIĄTECZNA
  • MENU RESTAURACJI PAŁACOWEJ

Menu

  • PAŁACOWA OFERTA ŚWIĄTECZNA
  • MENU RESTAURACJI PAŁACOWEJ

PAŁACOWA OFERTA ŚWIĄTECZNA

PAŁACOWA OFERTA ŚWIĄTECZNA

Zamówienia przyjmujemy do środy 17 grudnia do godziny 18.00.

Odbiory osobiste: poniedziałek 22 grudnia i wtorek 23 grudnia w godz. 12.00-19.00;
Dostawa: poniedziałek 22 grudnia w godz. 10.00-20.00.
Koszty dostawy: do 10 km - 30 zł; powyżej 10 km - cena do uzgodnienia. Minimalna wartość zamówienia w dostawie - 300 zł.

Uwaga, we wtorek 23 grudnia tylko odbiory osobiste (brak dostawy).

W sprawie dostawy/odbioru prosimy o informację w uwagach.



  • Przystawki: Uszka z kapustą i grzybami (0,5 kg)

    0,5 kg
  • Przystawki: Karp po żydowsku (ok. 400 g)

    5 porcji
  • Przystawki: - Rolada z sandacza w galarecie (5 porcji ok.400 g)

    5 porcji
  • Przystawki: Śledź z cebulą w oleju (0,5 kg)

    0,5 kg
  • Przystawki: Śledź po kaszubsku (0,5 kg)

    0,5 kg
  • Przystawki: Tatar z łososia (0,5 kg)

    0,5 kg
  • Przystawki: Ryba po grecku (0,5 kg)

    0,5 kg
  • Przystawki: Schab po warszawsku (5 porcji - ok. 400 g)

    5 porcji ok. 0,4 kg
  • Przystawki: Pałacowy pasztet mięsny z żurawiną (0,5 kg)

    0,5 kg
  • Przystawki: Pasztet wegetariański na bazie fasoli i cieciorki (0,5 kg)

    0,5 kg
  • Przystawka: Pieczony schab z morelą (ok.5 kg)

  • Przystawka: Nóżki wieprzowe (ok. 0,5 kg)

  • Przystawki: Sałatka jarzynowa (0,5 kg)

    0,5 kg
  • Zupy: Barszcz czerwony (0,9 l)

    0,75 l
  • Zupy: Zupa grzybowa (0,9 l)

    0,75 l
  • Zupy: Flaczki wołowe (0,9 l)

    0,9 l
  • Dania ciepłe: Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami 0,5 kg (9 szt.)

    0,5 kg
  • Dania ciepłe: Pieczona kaczka marynowana w ziołach, faszerowana jabłkami i pomarańczami (1 szt. ok. 2 kg))

    1 szt.
  • Dania ciepłe: Smażone dzwonka z karpia (0,5 kg)

    0,5 kg
  • Dania ciepłe: Bigos świąteczny z mięsem (0,5 kg)

    0,5 kg
  • Dania ciepłe: Poliki wieprzowe w sosie rozmarynowo-winnym (0,5 kg)

  • Dania ciepłe: Kotleciki dyniowe z salsą warzywną (0,5 kg)

    Danie główne
  • Desery: Makowiec (0,5 kg)

    1 kg
  • Desery: Sernik (0,5 kg)

    1 kg
  • Desery: Sernik (1 kg)

    1 kg
  • Desery: Szarlotka (0,5 kg)

    1 kg
  • Desery: Szarlotka (1 kg)

    1 kg
  • Napoje: Kompot z suszu (0,9l)

    0,75 l

MENU RESTAURACJI PAŁACOWEJ

MENU RESTAURACJI PAŁACOWEJ

  • Śledź marynowany z czerwoną fasolą, pieczonym ziemniakiem i kwaśną śmetaną

    Przystawka
  • Smarowidło z białej fasoli z jabłkiem,cebulą, pieczonymi pomidorkami cherry i grzanką (wegan)

    Przystawka
  • Mix sałat z kozim serem, marynowanym buraczkiem w sosie malinowo-balsamicznym

    Przystawka
  • Carpaccio z łososia z musem chrzanowym, rucolą, kaparami i granatem

    Przystawka
  • Tatar wołowy z piklowanymi warzywami

    Przystawka
  • Pałacowy rosół z domowym makaronem

    Zupa
  • Krem dyniowy (wegan)

    Zupa
  • Krem dyniowy z wędzonym łososiem

    Zupa
  • Flaczki wołowe

    Zupa
  • Pierogi z mięsem i sosem grzybowym (7 szt)

    Danie główne
  • Dania ciepłe: Kotleciki dyniowe z salsą warzywną (0,5 kg)

    Danie główne
  • Pappardelle z borowikami, pomidorkami cherry i szpinakiem w sosie śmietanowo-truflowym

    Danie główne
  • Poliki wieprzowe w sosie rozmarynowym z puree z gorczycą i warzywami na parze

    Danie główne
  • Kotlet schabowy z kością, tradycyjnie smażony na smalcu z pieczonymi ziemniakami i kapustą zasmażaną

    Danie główne
  • Połówka kaczki z kluskami śląskimi i buraczkami zasmażanymi

    Dania głone
  • Sandacz w sosie grzybowym z puree ziemniaczanym i zielonymi warzywami z oliwą cytrynową

    Dania główne
  • Zupa pomidorowa z makaronem

    Menu dla dzieci
  • Nuggetsy z kurczaka z frytkami i mizerią

    Dodatki
  • Frytki z batatów

    Dodatki
  • Frytki

    Dodatki
  • Buraczki zasmażane

    Dodatki
  • Szarlotka Pałacowa z lodami, 160 g

    Deser
  • Sernik Pałacowy konfiturą owocową

    Deser
  • Lodowe parfait ze świeżymi owocami

    Deser
Restauracja Pałacu w Jabłonnie - Jabłonna-Legionowo logo
Modlińska 105, 05-110 Jabłonna
Telefon: 883 324 344
E-mail: info@palacjablonna.pan.pl
Mapa dojazdu

Obserwuj nas na:

Gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Pobierz z Google Play

Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Deklaracja dostępności | Panel Restauratora

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Oznaczenia alergenów

  1. Gluten
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne
  6. Soja
  7. Mleko / Laktoza
  8. Orzechy
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Sezam
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Ok

Nowość!

Mamy najlepszy w Polsce system zamawiania jedzenia online.
Gotówka, karta lub szybki przelew
Bez logowania i rejestracji
20 sekund i załatwione!
Menu!